Cocktaliens

Bartender Blog

2014. sze 14.

9 remek whiskey dal a zenetörténelemből

írta: Cocktaliens
9 remek whiskey dal a zenetörténelemből

A zenészek is piálnak. Ezt már Hofi óta tudjuk. Nem is keveset. Stílustól függetlenül, legyen az klasszikus rock, hip-hop vagy country, a művész urak és hölgyek imádnak énekelni a szórakozásról, bulizásról, és számaikba is gyakran beleszövik a kedvenc italukat. Olvass tovább, és kilenc whiskey dalt láthatsz/hallhatsz, amitől tuti, hogy megjön a énekelhetnéked, táncolhatnékod, és whiskey „ihatnékod”!!

guitar.jpg

 

1. Alabama Song (Whisky Bar) – The Doors

Eredetileg egy Bertolt Brecht vers, először Kurt Will zenésítette meg 1927-ben. Jim Morrison és a The Doors porolta le és készített belőle egy barhopping himnuszt 40 évvel később.

Dalszöveg: „Mutasd meg az utat / a következő whisky bar-ba / Ó, csak ne kérdezd miért!”

...

Tovább Szólj hozzá

2014. sze 12.

10 ok amiért a tequila a legkirályabb!

írta: Cocktaliens
10 ok amiért a tequila a legkirályabb!

 

Esélyt sem adva a mellébeszélésre: a tequila egyszerűen fasza, és bárki aki mást mond vagy félreinformált, félrevezetett vagy egyéb félrecsinált valami! Íme a magyarázat:

 

tequila.jpg

 

1.

A tequila az élet vize.Lehet úgy hangzik, mint valami olcsó reklámszöveg, de tényleg így van. Hogy miért? Hát azért, mert bárki aki valaha is fogyasztott tequilát, vannak "rossz emlékei" róla... Az emberek egy része tanul ezekből a tapasztalatokból, és egészebb ember lesz tőle. Az emberek másik része viszont nem... A két eshetőség közötti különbség ad magyarázatot a világ, és az élet létezésre!

 

2.

A tequila az egyetlen ital, amit univerzalisan a jókedvvel, szórakozással kötnek össze. Emelett persze a másnaposságtól ...

Tovább Szólj hozzá

süti beállítások módosítása